Osmangazi İlkokulu
Kocatepe Mahallesi, 31.Sokak, No.2, Bayrampaşa / İstanbul

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, düzenli çalışan, sürekli olarak kendini geliştiren ve yeniye ayak uyduran, bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, nitelikli ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bireysel özelliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler olmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, Hadiselere çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağımızın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına uygun bireyler olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim

08.45 - 14.40

Okulumuzda servis mevcuttur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Bayrampaşa ilçesinde Kocatepe mahallesinde bulunmaktadır. İl merkezine 5 km uzaklıktadır. Kocatepe metro istasyonuna yürüyüş mesafesindedir.

Kocatepe Mahallesi 31.Sokak No:2 Bayrampaşa - İSTANBUL

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun Sınav Başarı Durumu

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi