KADROMUZ

CEM MESUT TUNÇERİZ - MÜDÜR

1968 yılında İstanbul Esenler´de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul Esenler’de tamamladı.1991´de İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünden mezun oldu. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Sanat Tarihi Yüksek Lisans programında bir yıl İngilizce hazırlık okudu; ancak, ticaret hayatı ve yazarlık serüveni nedeni ile bilim deneyimini yarıda bıraktı. 1994 - 1997 yılları arasında ulusal bir gazetede köşe yazarlığı yaptı. 1997 yılında öğretmen olarak Van´a atanarak eğitim camiasına girdi. Dokuz yıl çalıştığı Van´da sınıf öğretmeni, müdür yetkili öğretmen  ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı; ayrıca birçok projenin içinde yer aldı, sunuculuk deneyimi yaşadı. 2006 yılında İstanbul´a dönerek öğretmen, müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yaptı. 2010 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan " Eğitim Aracı Olarak Müze" projesinde komisyon üyesi olarak katkıda bulundu. 2015 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden "Onur Öğrencisi" olarak mezun oldu. En son Esenler Atatürk İlkokulunda sekiz yıl görev yaptıktan sonra 31 Temmuz 2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı. Uluslararası "Uzman Eğitmen" sertifikası bulunan; 2023 yılında Başöğretmen olan ve halen İstanbul Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Cem Mesut Tunçeriz okumayı ve yazmayı, konuşmayı ve dinlemeyi, gezmeyi ve görmeyi, ayrıca yeniliklere açık olmayı kural edinmiştir. Evli ve bir çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

E-Posta